Over kleurrijk

Onze oprichters zijn zelf werkzaam geweest in de zorgsector. Zij wisten precies wat nodig was in het veld en namen het initiatief tot Kleurrijk in Zorg.
Sinds onze start in 2005 zijn we uitgegroeid tot een professioneel bureau met samenwerkingspartners en flexpersoneel in het hele land. Wij kiezen voor een persoonlijke benadering en we kennen onze medewerkers en klanten. Daarom zijn we slagvaardig en flexibel in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod.
Medewerkers van diverse culturele achtergronden voelen zich bij ons thuis. Voor instellingen zijn we dan ook een bron van kleurrijk personeel van alle leeftijden, en dat is van belang in de huidige samenleving.

Missie & Visie

Onze missie is om zorginstellingen optimaal te ondersteunen en continuïteit te bieden in de uitvoering van zorg- en hulpverlening voor cliënten. Dat doen we vanuit de visie dat kwaliteit altijd nummer één moet zijn bij het aannemen en inzetten van personeel. We selecteren de flexwerkers dan ook zeer zorgvuldig. Daarbij kijken we zowel naar ervaring en startkwalificaties als naar de persoonlijkheid van de professionals. De kwaliteit van onze medewerkers staat bij ons voorop.