Onze Dienstverlening
De medewerkers van Kleurrijk SPH verstaan de taal van een zorginstelling. Zij kunnen daarom direct aan de slag. Op die manier doen wij recht aan de cultuur van een instelling en de methodieken waarmee wordt gewerkt. Onze medewerkers zijn in staat om methodieken van een instelling door te vertalen naar geschikte hulpverlening op de werkvloer. Zij denken daarom graag mee. Onderstaand volgt een volledig overzicht van onze dienstverlening.
Interimteams in de jeugdzorg
We kunnen op verzoek een interimteam van flexwerkers inzetten, bijvoorbeeld op het moment dat er in uw instelling een nieuwe groep gestart wordt en er vooralsnog geen personeel beschikbaar is.
Daarbij selecteren en formeren we altijd op maat en in samenspraak met de opdrachtgever, zodat de dynamiek van het team professionals naadloos aansluit bij de behoeften van de groep cliënten.
24-uursservice
Omdat er in de zorg geen tijd is om te wachten, kunt u ons 24 uur per dag bellen als de nood aan de man is. Bevindt uw instelling zich in Midden-Nederland, dan zorgen wij dat er binnen twee uur een arbeidskracht bij u op de stoep staat. Ook in de rest van Nederland kunnen wij u binnen afzienbare tijd voorzien van personeel op maat.
Advies en begeleiding
We adviseren zorginstellingen bij de ontwikkeling en invoering van nieuwe methodieken. Ook bieden we begeleiding en coaching bij de implementatie van nieuwe initiatieven en werkwijzen.
Overname personeel
Bent u zeer tevreden over onze professional en wilt u hem of haar graag permanent aan uw team toevoegen? Onder bepaalde voorwaarden kunt u onze flexwerker kosteloos overnemen en aanstellen in uw organisatie.
Image

Gildenstraat 3, 4143 HS Leerdam

0345-548301

info@kleurrijksph.nl