Onze kracht

onzekracht.jpgOnze pedagogische medewerkers vormen de kracht van ons bureau. Zij komen uit diverse culturen en hebben een brede ervaring in verschillende vormen van hulpverlening, zowel in een open, besloten, als gesloten setting. Daarnaast weten Kleurrijkers methodieken en hulpverleningsplannen van zorginstellingen nauwgezet te vertalen naar de praktijk.

Kleurrijkers voldoen aan een kwalitatief hoogwaardig profiel. Zij hebben namelijk lef en weten dat hulpverlening een moeilijke en zeer verantwoordelijke taak is. Desondanks zijn ze altijd positief ingesteld. Wij leggen de lat hoog in het selectieproces van onze Kleurrijkers. Wij vinden hun persoonlijkheid verreweg het belangrijkst. We selecteren Kleurrijkers vooral op het vermogen om in moeilijke situaties op te treden en de capaciteiten om altijd het positieve in iemand naar boven te halen.

Omdat zij ook verbaal sterk zijn, van aanpakken weten en voor geen enkele situatie terugdeinsen, creëren zij voor hun cliënten een veilige omgeving waarin zij zich begrepen en ondersteund voelen. Verder gaan Kleurrijkers zeer verfijnd te werk. Zij passen zich namelijk aan op de situatie van cliënten en houden rekening met alle scenario’s om niet voor verrassingen te staan.