Vacatures

Helpende Zorg

FUNCTIEBESCHRIJVING Helpende Zorg

Werken bij Kleurrijk SPH
Ben jij een helpende met een passie voor het ondersteunen en aanbieden van zorg voor cliënten? Dan ben je bij Kleurrijk bij het juiste adres. Kleurrijk werkt samen met verschillende zorgaanbieders door heel het land. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt en blijft baas over je eigen agenda. Je hebt de mogelijkheid om op woningen, bij behandelcentra of bij de dagbesteding te werken. Er is keuze uit zowel een parttime als fulltime dienstverband.

Als helpende ben jij verantwoordelijk voor de persoonlijke verzorging en de algemene dagelijkse levensverrichtingen van je cliënten. Samen met je collega’s probeer je de zelfredzaamheid van je cliënten te vergroten of behouden en sta je klaar voor de behoeften van je cliënten. Jij bent het aanspreekpunt voor de cliënten en voert waar nodig individuele gesprekken. Door geduldig, laagdrempelig en kalm te zijn, creëer je een veilige woon- en leefklimaat.

Wat bieden wij?

  • Marktconforme verloning volgens CAO Gehandicaptenzorg.
  • Flexibiliteit en controle over je werkweek.
  • Mogelijkheid om cursussen te volgen en je te ontwikkelen.

Dit ben jij
Jij bent een helpende die zowel alleen als in teamverband goed kan werken, waarbij je de zorg voor cliënten ten alle tijden centraal zet. Samen met je collega’s kijk je naar waar de mogelijkheden liggen voor je cliënten. Je bent communicatief sterk en kunt gesprekken voeren met je cliënten. Waar nodig kun je cliënten ondersteunen met de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Een proactieve houding waarmee je de druk bij je collega’s kunt wegnemen is een must. 

Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde MBO 2 Helpende Zorg diploma.
  • Je bent in bezit van een VOG of bent deze bereid aan te vragen.
  • Je bent flexibel inzetbaar op onregelmatige werktijden.
  • Je bent in bezit van een rijbewijs.

Interesse?
Ben je enthousiast en klaar voor een nieuwe uitdaging? Vul dan het sollicitatieformulier in. Je kunt je sollicitatie ook per e-mail versturen naar info@kleurrijksph.nl

Image

Gildenstraat 3, 4143 HS Leerdam

0345-548301

info@kleurrijksph.nl