Vacatures

Begeleider Gehandicaptenzorg

FUNCTIEBESCHRIJVING Begeleider Gehandicaptenzorg

Werken bij Kleurrijk als zorgprofessional
Ben jij een zorgprofessional met een passie voor het ondersteunen en aanbieden van zorg voor cliënten in de gehandicaptenzorg? Dan ben je bij Kleurrijk bij het juiste adres. Kleurrijk werkt samen met verschillende zorgaanbieders door heel het land. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt en blijft baas over je eigen agenda. Je hebt de mogelijkheid om op woningen, bij behandelcentra of bij de dagbesteding te werken. Er is keuze uit zowel een parttime als fulltime dienstverband.

Als begeleider in de gehandicaptenzorg is elke dag anders. Samen met collega’s ben jij bezig met het ondersteunen en verzorgen van cliënten, waarbij je vooral kijkt naar wat een cliënt wel kan. Door geduldig en empathisch te zijn zorg je ervoor dat cliënten op hun eigen niveau stappen kunnen zetten. Je bent bewust van de emotionele behoeften van de cliënt en kunt hierop inspelen. Ook in drukke en complexe situaties blijf jij als begeleider kalm, straal je rust uit en creëer je een veilige omgeving voor de cliënten. Alleen samen is het mogelijk om de nodige zorg aan te bieden, waardoor het belangrijk is dat collega’s op jou kunnen terugvallen. Als begeleider ben je verantwoordelijk voor de aan jou toegewezen cliënten.

Wat bieden wij?

  • Marktconforme verloning volgens CAO Gehandicaptenzorg.
  • Flexibiliteit en controle over je werkweek.
  • Mogelijkheid om cursussen te volgen en je te ontwikkelen.

Dit ben jij
Jij bent een zorgprofessional die zowel alleen als in teamverband goed kan werken, waarbij je de zorg voor cliënten ten alle tijden centraal zet. Samen met je collega’s kijk je naar waar de mogelijkheden liggen voor je cliënten. Ongeachte de druk kun je het hoofd koel houden, waardoor je betrouwbaar en veilig bent voor cliënten. Een proactieve houding waarmee je de druk bij je collega’s kunt wegnemen is een must.

Functie eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO 3 zorg gerelateerde opleiding (MMZ, PBSD, PBG, HZW, VIG, SMD, SCW en HZW, mits je de nodige werkervaring hebt).
  • Je bent in bezit van een VOG of bent deze bereid aan te vragen.
  • Je bent flexibel inzetbaar op onregelmatige werktijden.
  • Je bent in bezit van een rijbewijs.

Interesse?
Ben je enthousiast en klaar voor een nieuwe uitdaging? Vul dan het sollicitatieformulier in. Je kunt je sollicitatie ook per e-mail versturen naar info@kleurrijksph.nl

Image

Gildenstraat 3, 4143 HS Leerdam

0345-548301

info@kleurrijksph.nl